Minä

Tuomo Lindgren

 • syntynyt Porissa vuonna 1967
 • kirjoittanut ylioppilaaksi Porin lyseon lukion iltalinjalta
 • suorittanut siviilipalveluksen Valamon luostarissa 1993-1994
 • valmistunut teologian maisteriksi Helsingin yliopistosta 1996
 • vihitty papiksi vuoden loppuessa 1996
 • aloittanut papin työn Merikarvian seurakunnassa ja sieltä Harjavallan seurakuntaan 1999 ja Kokemäen seurakunnan kautta (2001) takaisin Harjavallan seurakuntaan, jossa ensin pastorina sitten
 • asetettiin kappalaisen virkaan 2012.
 • Kirkkoherran tehtävässä 2015 vt. kirkkoherrana siihen asti kunnes piispa Kaarlo Kalliala asetti minut virkaan 2016 Hyvän paimenen sunnuntaina.
 • 1.8.2022-31.7.2023 virkavapaalla kirkkoherran virasta vt. seurakuntapastorina omassa seurakunnassa.
 • vihitty avioliittoon Elinan kanssa 2001
 • kahden tytön isä

Ehkä on tarpeen vielä sanoa, että en ole matkasaarnaaja. Puheeni kulkevat netissä, joten minun ei tarvitse kulkea.

Yhteyttä voi ottaa minuun myös sähköpostin kautta

työasioissa: etunimi.sukunimi@evl.fi

tai muuten vain: etunimi.sukunimi@live.com

Yhteystiedot myös Harjavallan seurakunnan sivulla

NÄISTÄ SIVUISTA

Tämä blogi on pääblogini, josta on myös linkit kaikkiin muihin pitämiini sivustoihin. Laitan tänne tiedon, kun muihin sivuihin tulee lisää sisältöä. Eniten uutta sisältöä tulee kolmelle sivulle: saarnat, hautaukset, puheet.

Tallenna

10 vastausta artikkeliin “Minä

 1. Hei. Kiitos palautteesta.
  Törmäsin sinun ylläpitämääsi sivuun, kun minulle tuli wordpressin kanssa vaikeuksia ja sain hyviä neuvoja. Jotta paikka ei pääsisi unohtumaan, laitoin linkin linkkilistaan.

 2. Kiitos linkkauksesta. Vastailen juuri kommenttiisi omassa blogissani. Hienoa, että on apua artikkeleista.

 3. Hei Tuomo! Kiitos ihanista tarinoista, mitä silä Höyhen sivustolla olikaan. Miksi poistit ne kaikki, ne olivat ihania ne kaikki tekstit. Tuli oikein itku silmään, kun näin että olet poistanut kaikki. Olisi ollut mukavaa lukea niitä muille. Tahdon kaikki takaisian, että voin tallentaa ne omalle koneelleni. Olisiko mahdollista saada ne, takaisin?

 4. Hei Taija! Suuri osa höyhenen jutuista löytyy blogeista. Puhuit joistakin tarinoista. En ole aivan varma, mitä tarinoita tarkoitat. Varsinaisia tarinoita ei kai paljon sivuilla ollut. Onko ne ollut ’ideoita päivänavauksiin’? (löytyvät blogista Pieniä puheita)
  Tällä hetkellä tiedän että rippikoulun materiaalia ei ole blogeissa eikä meditaatiotekstejä tiettyihin sanoihin sekä osio Peruskokemuksista jumalantuntemiseen. Ehkä tarkoitit niitä juttuja.
  Saatan siirtää ne omaan blogiinsa. Katsotaan.

  Jos pystyt yksilöimään, mistä tarinoista on ollut kysymys, niin tiedän paremmin miten toimia.

  Kiitos viitseliäisyydestäsi kirjoittaa asiasta.

 5. Hei, mitä vaikeuksia wordpressin kanssa tuli? Minulla tekstin asettuminen haluttuun muotoon ei (aina) oikein onnistu. Kun siirryit tähän, pystyitkö siirtämään entiset suoraan? Minulla jäivät vuodatukseen, kun siirryin vuodenvaihteessa wp:iin. Monpuolinen blogi sinulla on, en ole vielä ehtinyt paljon selata.

 6. Hei runopasanen. En muista enää, mikä ongelma oli. Minulla oli ensin blogspot, mutta siirryin WordPressiin. Siirtymisessä ei tullut vaikeuksia. Vanhat jutut siirtyivät tänne. Vaikka ei niitä vanhoja juttuja aina tule luettua. Tämä on ollut hyvä alusta bloggaamiselle eikä ongelmia juuri ole esiintynyt. Blogejahan mulla on aika nippu tämän Puujalkablogin lisäksi. Kaikki tosin lähinnä työperäisiä juttuja.

  Ihan aluksi minulla tosin oli perinteinen kotisivu. Eli jonkin verran html koodia jouduin laittamaan tekstiin mukaan. Se etu vanhassa kotisivutouhussa oli, että omalla koneella oli tallessa aina sivut. Olisi hienoa, että näistä blogeistakin saisi otettua omalle koneelle jonkin turvatallennuksen.

 7. Äh, tulkitsin tuon Mistylookin ensin blogin ylläpitäjäksi (vai millä termillä näitä eri nimisiä nyt kutsutaankaan), mutta kyse on siis kuitenkin WordPressistä ja Mistylook on sen yksi teema. No aina sitä jotakin oppii (tai ainakin luulee oppivansa :-)

 8. Joo. Niin se menee WP, jonka teema on Mistylook. Siihen yllä oleva kuva on vaihdettu. Itsellekin tän touhun oppiminen on kestänyt aikansa. Ja vieläkin vain osa blogin tai tietotekniikan mahdollisuuksista on hallinnassa ja käytössä. Blogit ovat kuitenkin erinomainen väline omien juttujen, ideoiden ja harrastusten jakamiseen.

 9. Minulla erityisvaatimuksena blogi- tai sivualustoilla on ollut se, että saan monta sivua näkymään yläpalkkiin tai sivupalkkiin. Nämä työperäiset sivut ovat materiaalipankkeja, jolloin selattavuus ja puheiden löydettävyys on pidettävä mielessä. Tällaisia vaihtoehtoja ei ole ollut paljon ilmaisten sivupohjien joukossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s